skip to Main Content

Faqe Web.

Social Media Marketing.

Google AdWords.

FaceBook Ads.

Jemi një agjensi inovative.
Ofrjomë shërbime profesionale.

Krijojmë Website tuaj profesional duke filluar nga €349

Dëshironi një Website?

Na e besoni neve dhe do ngeleni të kënaqur!

Jemi një grup të apasionuarish dhe të disiplinuar në shumë fusha të marketingut dixhital. Ne dizenjojmë dhe realizojmë faqe web te mrekullueshme në një kohë shumë të shkurtër.

Sigurohemi që faqja juaj web të jetë një faqe interaktive, funksionale dhe e ndërtuar duke përdorur teknologjinë e instrumentat më të fundit. Shërbimet tona përshijnë një realizim 360 gradë të projektit tuaj online. Që nga krijimi i websitet deri tek promovimi dhe menaxhimi i fushatave tuaja publicitare.

Besojani pjojektin tuaj një grupi ekspertësh të kualifikuar me më shumë se 10 vite eksperiencë.

Ekip Ekspertësh

Jemi një ekip ekspertësh me shumë vite eksperiencë ne fushën e zhvillimit të website dhe web marketing.

Çmime të Pa krahasueshme

Nuk jemi më të lirët por ju garantojmë çmimet më të mira për të gjitha produktet dhe shërbimt që ju ofrojmë.

Website i Optimizuar

Website i përshtatur për të gjitha pajisjet, desktop, laptop, tablets dhe smatphone dhe i optimizuar 100% sipas standarteve.

Support & Mirmbajtje

Ofrojmë support dhe mirmbajte për të gjitha projektet që realizojmë duke qëndruar gjithmonë pranë klientëve tanë.

Web Design

Website Profesional me çmimin më mirë. I realizuar duke përdorur CMS si WordPress, Joomla, Drupal etj i përshtatur për cdo lloj  pajisje, SmartPhone, Laptop dhe Desktop.

Duke Filluar nga 349

Faqe eCommerce

Realizojmë faqe e-Commerce me një sistem menaxhimi të efikas dhe të sigurtë. Shisni brënda dhe jashtë Shqipërisë duke përdorur avantazhet e platformave eCommerce.

Duke Filluar nga 449

Web Marketing

Krijojmë dhe monitorojmë fushata publicitare në Google, Facebook dhe Instagram duke synuar audiencën më të përshtatshm për kategorinë e produktit tuaj.

Duke Filluar nga 100€/Muaj

Shiko disa nga kompanitë me të cilat punojmë

Marketingu më i mirë është një klient i kënaqur!

Faqe Web në një Kohë Rekord

Nëse dëshironi të ndërtoni faqen tuaj të re ose të ri-modeloni faqen që keni, faqeweb.al është zgjidhja juaj më ë mirë. Ne ndërtojmë website profesional që gjenden lehtë në motorrët e kërkimit dhe janë lehtësisht të aksesueshme nga të gjithë dispozitivët.

  Tiranë, Shqipëri

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Back To Top